Beats & Dancing

"That's what we like!"

Demo met Stal Smeetsland op Keizerswaard, Rotterdam, 29 september 2018

Stal Smeetsland had vandaag een prachtige promotiedag om een mooie prijs te winnen. Los Abrazos/Beats & Dancing waren ook uitgenodigd. We konden een demo geven, vrij dansen en we hebben ook gedanst met twee van hun paarden. Kijk eens hoe lief ze zijn!

 

Halfjarig bestaan, 7 juli 2018

Yeah! We bestaan een half jaar, met Beats & Dancing en dat wilden we vieren! Zeldzaam in de omgeving, om een cd-avond te hebben met alleen non-country/moderne muziek/newline/etc. Maar daarom niet minder gezellig! 
Van alle lieve Beats & Dancers een mooi T-shirt gekregen! Love u!

Als verrassing nam Desi ook nog eens lekkere, zelfgemaakte gebakjes mee, omdat ze de dag erna jarig was. Dubbel feest dus!

Ook benieuwd naar het nieuwe linedance (non-country/newline/funky/modern/etc.)? Kom gerust een keertje kijken op de maandagavond. Momenteel hebben we zomerstop, maar de eerste maandag van september zijn we weer van de partij!


Dank aan Sil voor haar filmpjes!! xxx

Dank aan Jurgen voor het draaien van de bar!

Dank aan mam voor het draaien van de kassa!

 

Demo bij Cultuurwerkplaats Tarwewijk, Rotterdam, 9 juni 2018

Jurgen regelde voor ons een mooie mogelijkheid om een demo te geven in Cultuurwerkplaats Tarwewijk. Binnen no time was alles geregeld en voor we het wisten stonden we op de zonovergoten binnenplaats, klaar om tussen de gezellige kraampjes onze demo uit te voeren. 

Hoewel er aanvankelijk maar een paar dansers konden komen, bleken er uiteindelijk twee keer zo veel te zijn! Super! Toppers! Love u! En naast onze demo, was het ook gewoon nog gezellig en hebben we veel gelachen!

Ik wil mijn lieve, trouwe dansers danken voor hun grootste inzet! Zonder jullie en jullie enthousiasme geen demo! 

Ook wil ik Jurgen bedanken! Zijn oplettende oog zorgde er voor dat hij deze markt op het spoor kwam.

En last but not least: Ook Cultuurwerkplaats Tarwewijk bedankt! Dank dat wij hier onze demo mochten geven! 

Demofilmpje (Lange versie)

The Freeze

Havana Cha

Gangsta Walk

Love You More

Make It Shake

Hairspray

 

Internationale Vrouwendag, Speeltuin Vreewijk de Vaan, 3 maart 2018

Op 3 maart 2018 vierde Speeltuin Vreewijk de Vaan de Internationale Vrouwendag. Zoals elk jaar was het weer heel gezellig! Hoewel het weer niet echt super was, was het gelukkig wel droog! 
Er waren leuke activiteiten te doen en mooie dingetjes te kopen! 
Wij van Los Abrazos en Beats & Dancing hadden een eigen tent om te dansen. Aan het einde van de dag hadden we ook nog eens een spetterende demo! Het was een super geslaagde dag!